2008-08-30

Förändringar

Vi har haft en liten besvärlig period här hemma sedan Affemannen började att besöka det där rummet med vit stol i... ibland besöker han det utan att vi vet om det & ibland inte alls... ibland hinner han inte dit & ibland vill han inte dit... ibland ska han ut på gräsmattan istället, men när det blåser & regnar värre än allt så anser vi inte det så lämpligt (för vad ska grannarna tro när vi skickar ut honom halvnaken i kallvädret :) så vi har kämpat för att han oxå ska förstå det & det har väl gått... ja sisådär iaf. Största bekymret har varit att inte allt funkat, utan det har blivit en hel del "trevlig" tvätt att ta hand om istället... inte kul!
IDAG har dock en STOR förändring skett i hans liv & han avslutade kvällen med att springa runt & sjunga ut "Jag är så duktig, Jag är JÄTTEDUKTIG" om & om & om igen tills han somnade...

Jag tycker att det är imponerande & härligt att de små kan vara så stolt över något de gjort & verkligen tycka att de ÄR/VARIT duktiga... Tänk om vi vuxna var lika bra på det... ja en del är väl iofs det men nog är det en hel del av oss som aldrig är nöjda med det vi gör/gjort. Nej nu är det dags att vi BERÖMMER oss själva mera, eller hur!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar