2010-07-20

Lyxdag

Sitter här alldeles ensam eftersom kidsen åkte iväg till Junsele på semester imorse. Det är en märklig känsla att vara alldeles själv... inte ofta det händer så jag vet inte riktigt vad man ska ta sig för :)  Ska faktiskt lyxa med sånt som man inte kan göra i vanliga fall, men måste börja med att lösa lite trix som jag har på jobbet. 

Igår gjorde vi en heldag i Åsele på marknaden tillsammans med Sus & Storkussinen (som var helt salig över Erik Saade) Affe spanade in hoppborgarna på en gång så visst blev det en del tid spenderat där med men annars blev det mest att strosa runt & spendera pengar på ingenting :) som alltid på marknader. 


2 kommentarer:

  1. Det var riktigt roligt att träffas, kom på att jag bara sprang ifrån dig sådär tvärt. Inte så snällt, det var inte riktigt meningen =)Vi får se till att träffas ordentligt nångång, kram kristina

    SvaraRadera
  2. Äsch då... det tänkte jag då inte på :) Håller helt med dig! Vi kanske skulle dragit ihop till en liten reunion med brudarna från stensele och träffas på mitten :)

    SvaraRadera