2008-11-17

Mycket på tapeten idag...

De små tog en sovmorgon idag så vi klev inte upp förrän 7:30. Latade oss en stund innan det var dax för Gabbes boel-test på bvc - som han f.ö. klarade utan anmärkning. Passade även på att mäta & väga & lilla godingen väger nu 9445 gram & är nu 71 cm lång = 1kg mer & 1cm mindre än Affe vid samma ålder :)

Iväg på jobbet & inte lätt när man tycks ska hinna allt på en halvtid... men gjorde då det bästa... fick möjlighet att sänka priserna igen! Vi är ju - för er som inte vet det - just nu 1:a på jämförelsesajterna!! Har du koll på ditt elpris?

Jaja...

Hem igen... mat... åsså iväg på gymmet! Börjar komma mera folk nu så det är så himla kul!! Det är oxå så otroligt kickande att man märker hur det går framåt... att man blir starkare... piggare... mindre ont... klarar mer... Ja ni är så välkomna!! Jag har märkt att många av dom som inte varit på gymet... att de ofta har ganska kraftigt förutfattade meningar om hur man "är" & "ska vara" när man går dit... Vill bara säga att många ändrar åsikt efter att ha besökt det någon gång. ;)

Hemma igen... ska nu sätta mig in i min favvosajt www.styleroom.se å se om jag hittar någon inspiration till vårt sovrum... har ju byggt igen en dörr så det behöver tapetseras om mm.
Behöver även hitta en ny sänggavel... styleroom är bra! mycke tips å ideer där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar