2011-04-04

Känns som om våren är här

Nu är ännu en helg förbi utan att man riktigt hunnit med.... 
Fredagen spenderades som vanligt med fredagsmys innan jag härligt nog fick ett infall av "rensa i röran" i tvättstugan som helt klart behövde det.  
Lördagen var det jobb för J så vi spenderade dagen med mormor å morfar... ibland är det otroligt långt mellan gångerna trots att de bara är 5 minuter bort. Passade även på att ta en shoppingrunda ute på byn, men hittade inte nått av de vi sökte... trist men sant =(  tur att det finns ett internet som man kan använda som inspiration för att sedan kunna göra beställningen lokalt :)  Det är faktiskt något som många inte tänker på men det funkar hur bra som hellst tack vare serviceminded personal - sånt gillas när man bor som man gör.
Lördagkväll fortsatte förvånansvärt nog i rensningens anda... tvättstugan har nu åter hittat sitt jag & både det rena & smutsiga tvättberget försvann... inte ofta det händer hos oss, men härligt är det när det väl gör :)
Söndagen var det dags för det stora loppet... tävlingen som Affe, till vår förvåning, sett fram mot nu ett tag. Han & bästa kompisen kämpade tillsammans runt banan på 800 meter & kom överlyckliga i mål och fick stolta motta sina medaljer.

              




Vi hann nästan bara hem innan semesterfirarna från Lycksele kom förbi för att hämta hem lillvovven som nu bott här hos oss en hel vecka å efter lite kaffe & chokladbollar bar det av mot paltmiddagen hos mormor... kan inte påstå att det är den bästa uppladdningen inför träningskvällen som söndagar innebär, men alltid lika kul att träffas alla över en middag, även om det innebär paltkoma på spinningen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar