2011-01-17

Morgonstund...

Måndagmornar brukar inte vara bra... men idag känns det annorlunda... Det känns som om det kan bli en riktigt bra dag idag.

Vi har haft en lugn å skön morgon... har fixat min lunchlåda och dessutom tom hunnit surfa runt och det säger en hel del för det är inte ofta det händer.
 Kidsen är fikade och färdigklädda och jag har bara tekoppen kvar... Nånting måste hända för så här bra kan en morgon inte vara. Endera slutar det med att någon spiller en mjölk över sig, att någon kissar ner sig eller att någon ramlar och behöver en halvtimmes tröst... men jag hoppas inte.

Helgen har varit riktigt bra... för oss alla.
Har hunnit med påhälsningar här hemma samt även hälsat på andra, haft träning för både stora och små, lite jobb, lite småfixande, rensat i röran lite, åsså massor avsurfning å tv-tittning. Det var länge sedan vi hann med så mycket, men ibland kan man vara effektiva :)

Har gjort en helomvändning i våra resplaner.... det blir nog en ny rutt kom vi fram till ihelgen.... känns spännnande... måste bara bestämma oss för nu är det dags för oss att boka hotellet nr 2.

Idag är det vaccinering - huvva....
Imorrn är det Umestan - Nice!!

Ser fram mot veckan trots att jag vet att jobbdelen av den kommer att vara urk...

Ha en bra måndag alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar