2009-10-01

bloggtorka




Just nu är det verkligen seeeegt här i huset.


Massor händer hela tiden, men man hinner inte alltid med... Förra veckan var det en hel del jobb å i lördags åkte vi på marknad till lycksele. Kidsen åkte tåg med farmor & farmor - en upplevelse som affemannen inte glömmer i första taget... pratar om det varje dag. Vi va även med om en riktig skräckupplevelse där i folkkaoset. Handlade ju lite av varje & när vi kom fram till bilen var handväskan borta... Gabbe hade mest troligt kastat ut den ur vagnen... Ringde J som skrattade & sa att "jamen då är det väl bara att ringa..." inte riktigt det svar jag behövde då :)


Sprang runt som en maniac & sökte & tack å lov så finns det fortfarande ett gäng goda människor. Framme vid tunnbrödståndet låg min handväska där & väntade. En kund hade sett den under bordet & lagt upp den till dem. Tack du snälla människa!!




I veckan som varit har Affemannen varit sjuk så det har varit hemmamys för hans del. Ganska typiskt för honom att vara sjuk när det är dags för skolfotografering, men han fick vara med ändå... å han längtar efter bilderna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar