2011-12-23

0 - 100 på 2 timmar

0 - 100
Så kan man beskriva årets julshopping ;)
Brukar vanligtvis vara lite bättre planerad, men iår har jag inte hunnit med.
Eftersom Affe fyller år mitt i julstöket så kommer ju födelsedagsplanerna först så när vi var nere i Göteborg fanns inte en tanke på julklappar... "det hinner vi ju sen..."  men så helt plötsligt var det den 21:a december... försent att shoppa via nätet & inget av det vi skulle ha fanns lokalt. Hade planen att åka till stan i måndags, men så ryckte jag in extra på gamla jobbet i veckan så igåreftermiddag bar det tillslut iväg & tog mormor med som sällskap & smakråd. Hade en hel del tur för det fanns typ 1 kvar av allt vi skulle ha... efter 2 timmar började jag bonusshoppa för då var alla klappar fixade... grymt skönt! 

Tack till alla ärliga människor
Hemma igen skulle uppvisningen börja för J, men det visade sig då att en påse inte följde med hem... en klapp åsså julkläderna... trodde det var kört, men efter ett samtal till Åhlens var den i säkert förvar... någon hade hittat & lämnat in den, så nu har Affe en vitskjorta imorrn ;) 

Dagen före...
Väntar med spänning till morgondagen... 
Det blir en hektisk dag, men säkert helt underbar oxå... 
Vi börjar dagen hemma... sen hos grannarna... till mormor, morfar & kussarna på julmiddag... tebax till grannarna åsså hem sen igen... typ :)

Önskar er alla en underbar Jul!!!!

1 kommentar: